Förslag på artiklar/annat

Vad vill ni läsa om?

2013-08-18 23:59 #0 av: Josei

Jag tar tacksamt emot tips på vad ni vill läsa om här på sidan, för att lättare kunna anpassa sidans innehåll efter era önskemål!

/ Josefin, "Josei", admin för distansritt.ifokus.se

Driver hemsidan josefinblomlugn.n.nu

Anmäl
2013-09-21 19:42 #1 av: My Baby goes by


Vilken svår fråga! Har funderat o funderat men kommit fram till att jag vill läsa om alltBlinkarmen om jag måste välja så blir det tävlingsnerver och hur man hanterar dessa på bästa sätt. Vill gärna att min ridtravare ska behålla sin glädje men inte vara så galet stressad i tävlingssammanhang. Kan ju berätta att vi red förbi starten för en löpartävling för barn och hon blev alldeles kollrig o ville bara kuta. Lite lustigt tyckte jag det var faktiskt. Har upplevt att många hästar som tidigare gått på travet också brallar iväg och tokrusar.

Med vänlig hälsning

Cecilia

Anmäl
2013-10-15 16:28 #2 av: mysmedberg

Håller med ovanstående, skulle också vilja läsa om allt.. Men träningstips och tävlingstips är alltid kul så man får lite inspiration. Bra Foder, utrustning, tävlingar osvLer

Med vänlig hälsning 

My

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.