Köp/sälj/låna distanshästar

fodervärd sökes

2015-07-20 15:28 #0 av: LinaN

Fodervärd sökes 1-2 år. Västra götaland/skåne ev även halland. till 10 årig kallblodskille. ardenner/shire. 165-170, viktbärande. Lättfödd, exemfri och fångfri. Barfota och riden både med bett och bettlöst. Skolad inom Parelli horsemanship, leker och tränar på level 3-4 i alla savvys.

Jag har tidigare funderat på att testa distansritt med honom, han är en arbetsvillig häst som behöver bli trött i både kropp och knopp. Så distans skulle kunna ge honom det. Jag vet att det även finns några som distansrider på stora hästar och inte bara de mer finlemmade :) Har schysst grundkondis och envis.

Lånas ut pga mitt mående och ork. Vi har stallplats kvar tills den siste augusti, sen måste vi ha löst en fodervärd alternativt nytt stall i trollhättan/vänersborg med goda bussförbindelser.

Avtal skrivs, noga med var han hamnar. snäll kille som är ranghög utan att vara elak. kan gå med både ston och vallacker. Allroundriden, älskar uteritter. Klok kille, modig, hoppar gärna. Listig och smart så det gäller att man är snabbtänkt själv. Rolig häst att grejja med. Även inkörd men inte skolad framför vagn.

Nackdelar, han har haft lite separationsångest när han blir lämnad helt ensam i stallet. Däremot att gå in i ett tomt stall och stå där är inga problem alls. Samt att han har lite problem med korsgalopp/förvänd galopp i höger varv i ridhuset, ute är det inget problem.

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl
2015-07-20 15:29 #1 av: LinaN

tydligare hur han ser ut ^^ två öron säger inte så mycket ^^

Yesterday starts tomorrow, tomorrow starts today.
Today is a gift, that's why we call it the present.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.