Om Distansritt iFokus

Den här iFokus-sajten har skapats i syfte att främja distansdisciplinen inom ridsporten. Jag - Josefin Blom Lugn - vill i den mån jag kan försöka nå ut till så många människor som möjligt, för att kunna sprida information om vad distansritt är och förhoppningsvis göra fler människor intresserade av att prova!


Distansritt handlar om bland annat uthållighet, horsemanship och samspel mellan häst och ryttare. Att rida en tävling - oavsett om det är 2 eller 12 mil man rider - är ett underbart sätt att umgås med sin häst. Man kommer varandra närmare och får dessutom chans att uppleva stora delar av Sverige - till häst! Det finns till och med möjlighet att se andra länder ifrån hästryggen, om man väljer att tävla internationellt. 

På den här sajten har jag tänkt att bland annat tränings- och tävlingstips kommer att delas ut, artiklar om diverse ämnen relaterade till distansritt kommer att publiceras. Diskussioner och frågor kring ämnet är välkomna i forumet och förhoppningsvis kommer det att finnas någon som kan svara/hjälpa till.

Den här sajten är till för alla som är intresserade av, eller nyfikna på distansritt välkomna! Det är tänkt att den här sajten ska kunna ge alla nyfikna nybörjare tips, samtidigt som den ska kunna bidra med diskussioner kring distansritt och vara intressant även för rutinerade veteraner.

Varmt välkomna!

Med vänliga hälsningar,
Josefin Blom Lugn, alias "Josei"

Värd

Avatar för Josei

Medarbetare